Συμμετοχή του συνιδρυτή της Androclinic κ. Βασίλη Πρωτογέρου στο συνέδριο-θεσμός «ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2023»

Ο Καθηγητής ΕΚΠΑ, Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής Κλινικής Metropolitan General και συνιδρυτής της Androclinic κ. Βασίλειος Πρωτογέρου, πραγματοποίησε μια εξαιρετική ομιλία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2023: Και τώρα τι κάνουμε; Απαντήσεις σε καθημερινά κλινικά προβλήματα» που διεξήχθη 8 με10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Αμαλία Hotel στο Ναύπλιο.

Το επιστημονικό συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν Έλληνες και Κύπριοι Ουρολόγοι, διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Παρακολούθησης Παθήσεων Ουροποιογεννητικού Συστήματος (Ι.Π.Π.Ο.Σ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Κατά τη διάρκειά του, έγκριτοι ομιλητές με σημαντική κλινική εμπειρία παρουσίασαν ομιλίες για το αντικείμενο της εξειδίκευσής τους και αντάλλαξαν γόνιμες απόψεις και προβληματισμούς με στόχο την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ασθενών σύμφωνα με τις νέες επιστημονικές εξελίξεις.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσιάσεις, συζητήσεις επί πραγματικών περιστατικών, βίντεο και εκπαιδευτικά workshops με τη χρήση εξομοιωτών εύκαμπτης ουρητηροσκόπησης, HoLEP, fusion βιοψίας και Rezum.

Το Σάββατο 9/9/2023 Ο κ. Πρωτογέρου ανέπτυξε τη θέση του στο θέμα «Πως αποκαθιστώ τη σεξουαλική λειτουργία μετά ριζική προστατεκτομή;».

Η επιστημονική εκδήλωση που ολοκλήρωσε τις εργασίες της με μεγάλη επιτυχία, αποτέλεσε πλατφόρμα συνάντησης για εξειδικευμένους επαγγελματίες και ερευνητές στον τομέα της ουρολογίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανταλλαγή γνώσεων και την προώθηση της επιστήμης.