Διπλή συμμετοχή της ANDROCLINIC στην επιμορφωτική ημερίδα «Σύγχρονοι ουρολογικοί προβληματισμοί»

Οι συνιδρυτές της ANDROCLINIC διακρίθηκαν για τη διπλή τους συμμετοχή μέσω εξαιρετικών ομιλιών, στην ημερίδα «Σύγχρονοι ουρολογικοί προβληματισμοί» που διεξήχθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Καθηγητής ΕΚΠΑ, Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής Κλινικής Metropolitan General κ. Βασίλειος Πρωτογέρου παρουσίασε σημαντικά δεδομένα στην ομιλία του στην ενότητα με θέμα τον καρκίνο του νεφρού  για την «Τοπική υποτροπή μετά από τοπική συντηρητική θεραπεία».

O Δρ. Δημήτριος Μπορούσας Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην Επανορθωτική Ουρολογία και Ανδρολογία, επιστημονικός συνεργάτης του ΥΓΕΙΑ και της κλινικής ΡΕΑ,  παρέθεσε αξιόλογα ευρήματα και απαντήσεις στο θέμα «H αποτυχία της φαρμακευτικής αγωγής σε Σακχαρώδη Διαβήτη. Είναι μονόδρομος η πεϊκή πρόθεση;».

Συμπληρωματικά, ομιλία παρέθεσε και η ειδικευόμενη συνεργάτιδα του Dr. Μπορούσα, κυρία Βικτώρια Μαρή.

Η επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την Ελληνική και Διεθνή Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων & Εξατομικευμένων Θεραπειών σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», ολοκλήρωσε τις εργασίες του με μεγάλη επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν χρήσιμες γνώσεις που αφορούν στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις που μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή πρακτική, στον χώρο της Ουρολογίας.

Η διπλή παρουσία στην εκδήλωση «Σύγχρονοι ουρολογικοί προβληματισμοί» , μέσω των σπουδαίων ομιλιών που παρατέθηκαν, αναδεικνύει την πρωτοπορία και την κορυφαία επιστημονική προσέγγιση των συνιδρυτών της ANDROCLINIC, συνθήκες που εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.