Συμμετοχή της ANDROCLINIC στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΝΕΨΕ

ANDROCLINIC έδωσε δυναμικά το «παρών» στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδος με τίτλο «Η Ψυχική Υγεία σε ένα Μεταβαλλόμενο Περιβάλλον: Προκλήσεις-Δράσεις-Προοπτικές» που διεξήχθη διαδικτυακά από τις 17 έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Το Web Scientific Event στο οποίο συμμετείχε η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο πρόεδρος του ΠΙΣ Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος και διακεκριμένοι επιστήμονες της Ψυχιατρικής και της Ιατρικής, επικεντρώθηκε σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για την Ψυχική Υγεία, όπως διαμορφώνεται στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο στρογγυλό τραπέζι «State of the Art ιατρικές παρεμβάσεις σε trans άτομα» στο οποίο προήδρευσε ο συνεργάτης της ANDROCLINIC Ψυχίατρος-Σεξολόγος Dr. Γεώργιος Πάγκαλος ανέπτυξε τη θέση του ο συνιδρυτής της ANDROCLINIC Dr. Δημήτριος Μπορούσας για τις Χειρουργικές Παρεμβάσεις.

Επίσης ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και συνεργάτης της ANDROCLINIC  Dr. Κωνσταντίνος Μακαρούνης ανέπτυξε τη θέση του για τη Ψυχοφαρμακολογία και Yπογονιμότητα στο στρογγυλό τραπέζι «Υπογονιμότητα από το Α ως το Ω».

Το συνέδριο που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, καταλήγοντας σε ωφέλιμα επιστημονικά συμπεράσματα που αφορούν στον χώρο της Ψυχιατρικής στην Ελλάδα.