Στην επιστημονική επιτροπή της European Society of Aesthetic & Reconstructive Andrology οι συνιδρυτές της Androclinic

Ο Dr. Δημήτρης Μπορούσας, Χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία, επιστημονικός συνεργάτης του ΙΑΣΩ, του ΥΓΕΙΑ και της κλινικής ΡΕΑ και ο κ. Βασίλης Πρωτογέρου Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής κλινικής του Metropolitan General αποτελούν δύο από τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής της European Society of Aesthetic & Reconstructive Andrology (ESARA), με τον Dr. Δημήτρη Μπορούσα να αποτελεί και ένα από τα ιδρυτικά της μέλη.

Πρόκειται για τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό Οργανισμό με το διοικητικό του συμβούλιο να απαρτίζεται από παγκοσμίου φήμης και υψηλής εξειδίκευσης ιατρούς, πρωτοπόρους στον τομέα τους.

Η ESARA εστιάζει στην Αισθητική και Επανορθωτική Ανδρολογία, παρέχοντας στους επαγγελματίες υγείας, εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης μέσω της ενεργής τους συμμετοχής σε καινοτόμες ιατρικές εξελίξεις, σε ενημερωτικά και εκπαιδευτικά συνέδρια, εκδηλώσεις καθώς και προγράμματα εκπαιδευτικών μαθημάτων. Παράλληλα η ESARA παρέχει ενημέρωση στο ευρύ κοινό για τις διαθέσιμές θεραπείες που αφορούν στην Αισθητική και  Επανορθωτική Ανδρολογία.

Στη νέα ιστοσελίδα της European Society of Aesthetic & Reconstructive Andrology www.esara.org, υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και οι υπηρεσίες που παρέχει στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.