Συμμετοχή των συνιδρυτών της AndroClinic στο «Andrology Update 2022»

Η AndroClinic έδωσε για ακόμη μια χρονιά το «παρών» στο «Andrology Update 2022», που διεξήχθη 9 με 11 Δεκεμβρίου στο DOMOTEL KASTRI – Contemporary Ηotel – Athens. Φέτος το ειδικό και ιδιαίτερα απαιτητικό περιεχόμενο του εν λόγω σεμιναρίου, αφορούσε στη λήψη του ιστορικού και την ενημέρωση των ασθενών, πάνω στα πλέον κοινά Ανδρολογικά προβλήματα. Έτσι, η δομή κάθε ενότητας περιελάμβανε τη ζωντανή παρουσίαση της λήψης του ιστορικού και της ενημέρωσης μπροστά στο κοινό. 

Κατά τη διάρκεια του event o Ουρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ανατομίας ΕΚΠΑ, Ανδρολογικό Ιατρείο Αττικού Νοσοκομείου και Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής Κλινικής Metropolitan General Athens Βασίλης Πρωτογέρου, ανέπτυξε τη θέση του σχετικά με τα θέματα «Ενημέρωση και εκπαίδευση ασθενούς για PRP και βλαστοκύτταρα» και «Διαδραστική ανάλυση και προβληματισμοί με βάση την ενημέρωση και την εκπαίδευση του ασθενή». Ο Dr. Δημήτριος Μπορούσας, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην Επανορθωτική Ουρολογία και Ανδρολογία, επιστημονικός συνεργάτης του ΥΓΕΙΑ και της κλινικής ΡΕΑ ανέπτυξε τη θέση σου στο θέμα «Nόσος Peyronie: Χρόνια Φάση – Λήψη ιστορικού & ενημέρωση».

Τα Κλινικά Φροντιστήρια «Andrology update», είναι εκπαιδευτικοί κύκλοι μαθημάτων για Ουρολόγους, που διοργανώνει το ΙΜΟΠ επί σειρά ετών, σε συνέχεια των ιστορικών κλινικών φροντιστηρίων στην Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και την Ανδρολογία που ξεκίνησε το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕΣΑΥ) το 2001. Η φετινή εκδήλωση «Andrology Update 2022» που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, είχε ως επίκεντρο την τέχνη της επικοινωνίας στην Ανδρολογία. Παράλληλα, βρέθηκε στην καρδιά της ιατρικής με επίκεντρο τον ασθενή και πάντα βασισμένη στην τεκμηριωμένη ιατρική γνώση.