Συμμετοχή της ANDROCLINIC στο 2ο Πανελλήνιο Διατμηματικό Συνέδριο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Στην καθιερωμένη ανά διετία επιστημονική εκδήλωση των Τμημάτων Υποειδικοτήτων της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, έδωσε το «παρών» η ANDROCLINIC μέσω της συμμετοχής και των δύο συνιδρυτών της.

Το “Διατμηματικό» Συνέδριο της ΕΟΕ που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 7-9 Οκτωβρίου, σε Υβριδική μορφή (με φυσική και διαδικτυακή παρουσία), αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη Ουρολογική Εκδήλωση στην χώρα μας μετά από δύο και πλέον χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της επιστημονικής εκδήλωσης, ο Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής κλινικής του Metropolitan General, κύριος Βασίλης Πρωτογέρου, ανέπτυξε τη θέση του αναφορικά με το θέμα «Στυτική Δυσλειτουργία Κρουστικά Κύματα, PRP, Βλαστοκύτταρα. Το τέλος του χειρουργείου» ενώ στην τράπεζα για την Χειρουργική Ανδρολογία προήδρευσε ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος επιστημονικός συνεργάτης του ΙΑΣΩ, του ΥΓΕΙΑ και της κλινικής ΡΕΑ, κύριος Δημήτρης Μπορούσας.

Η εκδήλωση που περιελάμβανε ένα πυκνό πρόγραμμα εργασιών με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών εγνωσμένης επιστημονικής αξίας, κάλυψε όλο το φάσμα της Ουρολογίας και διακρίθηκε για την ποιότητα αλλά και την πληρότητα παρουσίασης της σύγχρονης Ουρολογικής Πρακτικής.