Συμμετοχή της ANDROCLINIC στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανδρολογίας

Η ανδρολογική κλινική ANDROCLINIC έδωσε δυναμικά το «παρών» στο 12ο Πανελλήνιο Ανδρολογικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα 4-6 Ιουνίου 2021.

Το εν λόγω συνέδριο, διεξήχθη με υβριδική μορφή (διαδικτυακά και δια ζώσης) με σκοπό να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή απρόβλεπτη κατάσταση, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διεθνή συμμετοχή πολλών σημαντικών επιστημόνων του ευρύτερου χώρου της Ανδρολογίας, συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Ανδρολογίας.

O συνιδρυτής της ANDROCLINIC, Ουρολόγος-Ανδρολόγος Dr. Βασίλης Πρωτογέρου (Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διευθυντής Ε΄Ουρολογικής Κλινικής του Μetropolitan General) το Σάββατο 5/6/2021, ανέπτυξε τη θέση του αναφορικά με το θέμα «Αναδυόμενες θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία. Που βρισκόμαστε σήμερα;».

Αργότερα προήδρευσε στη στρογγυλή τράπεζα με τίτλο, «MEET THE EXPERTS» κατά την οποία διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στο χώρο της Ανδρολογίας. Ανάμεσά τους και ο διεθνώς αναγνωρισμένος πλαστικός χειρούργος και συνεργάτης της ANDROCLINIC, Α Στεροδήμας, ο οποίος ανέλυσε τον σημαντικό ρόλο που κατέχει η πλαστική χειρουργική στη βελτίωση της εικόνας του συγχρόνου άνδρα στην κοινωνία.

Το πολυθεματικό πρόγραμμα του συνεδρίου που παρουσίασε ένα πραγματικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα, κάλυψε όλο το φάσμα των εξελίξεων στο χώρο της σύγχρονης ανδρολογίας, ολοκληρώνοντας τις εργασίες του με μεγάλη επιτυχία!