Σε χαλαρή ατμόσφαιρα το pre-Christmas/Movember πάρτι της ANDROCLINIC

Σε ατμόσφαιρα ανεπίσημη και χαλαρή πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το pre-Christmas party της ανδρολογικής κλινικής ANDROCLINIC, με αφορμή τον αφιερωμένο στον άνδρα μήνα (Movember), αποτελώντας τα λαμπερά KOπροεόρτια για την επερχόμενη εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια του event το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/11, 13:30-17:00, στο il gatto στον πεζόδρομο της Βουκουρεστιου, φίλοι και συνεργάτες στα διάσπαρτα «πηγαδάκια» με πλατιά χαμόγελα και θετική ενέργεια, αντάλλαξαν εμπειρίες και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όπως τόνισαν και οι συνιδρυτές της ANDROCLINIC Dr. Δημήτρης Μπορούσας και ο καθηγητής Βασίλη Πρωτογέρου: «Οι στιγμές αυτές αποτέλεσαν μια απόδραση από την καθημερινότητα αλλά και μια ευκαιρία να βρεθούμε με τους εξαιρετικούς καλεσμένους μας ενισχύοντας έτσι τις σχέσεις μας εκτός του εργασιακού περιβάλλοντος, δημιουργώντας παράλληλα μια ευχάριστη εμπειρία πριν τις γιορτές!»

Το κίνημα Movember του οποίου η ονομασία προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων μουστάκι (moustache) και Νοέμβριος (November) έχει ως στόχο την ενημέρωση και υπενθύμιση του ανδρικού πληθυσμού για διενέργεια του ετήσιου check up για τον καρκίνο του προστάτη, αλλά και για άλλες μορφές καρκίνου, προτρέποντας τους άνδρες να κάνουν έλεγχο του οικογενειακού τους ιστορικού και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ANDROCLINIC γνωρίζοντας την ύψιστη σημασία των εξετάσεων που αφορούν στον ανδρικό καρκίνο, έκλεισε τον μήνα Νοέμβριο με ένα λαμπερό pre-christmas πάρτι που να συνδέεται παράλληλα με το κίνημα Movember.