Ο Dr. Βασίλης Πρωτογέρου πρόεδρος σε τράπεζα και εισηγητής στα «ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2021»

Η ANDROCLINIC συμμετείχε στις εργασίες της επιστημονικής εκδήλωσης «ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2021», που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, στο Βόλο.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου που είχε διαδραστικό χαρακτήρα, o Χειρούργος Ουρολόγος, συνιδρυτής της ANDROCLINIC και Διευθυντής της Ε΄ Ουρολογικής Κλινικής του Metropolitan General, Αν. Καθηγητής κ. Βασίλης Πρωτογέρου, προήδρευσε στην ενότητα ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ – ΣΤΥΤΙΚΉ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και υπήρξε εισηγητής της  διάλεξης με θέμα: «Είναι η περινεϊκή βιοψία προστάτη το μέλλον;».

Με την παρουσία έγκριτων ομιλητών που διαθέτουν σημαντική κλινική εμπειρία στο αντικείμενό τους, έγιναν παρουσιάσεις, αντιπαραθέσεις, εκπαιδευτικά workshops και συζητήσεις επί πραγματικών περιστατικών, υπό το φως των νέων επιστημονικών δεδομένων με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των περιστατικών.

Εκ μέρους της ANDROCLINIC θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην  Οργανωτική Επιτροπή για την επιτυχή διοργάνωση της εν λόγω επιστημονικής εκδήλωσης και τη φιλοξενία τους!