Ο Δρ. Δημήτριος Μπορούσας εκπροσώπησε τη χώρα μας στην ειδικότητά του κατά το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής IMCAS!

Ο Δρ. Δημήτριος Μπορούσας, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και συνιδρυτής της Androclinic συμμετείχε στο παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής IMCAS, παραθέτοντας δύο ενδιαφέρουσες επιστημονικά ομιλίες, αποτελώντας παράλληλα τον μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας στην ειδικότητά του.

Το 23rd IMCAS Dermatology & Plastic Surgery – Annual World Congress που διεξήχθη από 3 έως 5 Ιουνίου 2022 στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία (ρεκόρ!) 14.253 εκπροσώπων από 121 χώρες. Αναφορικά με το περιεχόμενό του, είχε να επιδείξει ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα που περιελάμβανε 280 ώρες διαρκούς ενημέρωσης πάνω σε 15 επιστημονικά πεδία.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, ο Δρ. Δημήτριος Μπορούσας ανέπτυξε τη θέση του πάνω σε δύο εξαιρετικής σημασίας επιστημονικά θέματα με τους ακόλουθους τίτλους:

  • Οι νέες προηγμένες θεραπείες στη στυτική δυσλειτουργία με τη χρήση PRP ενέσεων και χαμηλής συχνότητας κρουστικά κύματα.
  • H χρήση βιοσυνθετικών απορροφήσιμων ικριωμάτων και PRP στην αυξητική πέους

Οι  εργασίες του πρωτοποριακού αυτού event, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο της  ιατρικής επιστήμης. Η AndroClinic ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την τιμή της πρόσκλησης για παρουσία σε αυτήν και τους συγχαίρει για την άριστη διοργάνωσή της!

Η συμμετοχή του Δρ. Δημήτρη Μπορούσα σε συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς κατά το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα του στην ειδικότητά του, αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά πως το ιατρικό δυναμικό της AndroClinc διακρίνεται για την υψηλή εξειδίκευση και το επιστημονικό του επίπεδο στον χώρο της Ανδρολογίας και της Ουρολογίας!