Δυναμική η παρουσία της ANDROCLINIC στις «43ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες»

Η ANDROCLINIC έλαβε μέρος στις «43ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες» που πραγματοποιήθηκαν 24-26 Μαΐου 2024, στο Ωδείον Αθηνών, μέσω συμμετοχής του καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Βασίλη Πρωτογέρου και του Χειρουργού-Ουρολόγου κ. Κωνσταντίνου Μακαρούνη.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε ευρεία θεματολογία και ενδιαφέρουσες διαλέξεις από καταξιωμένους επιστήμονες, καθώς και δορυφορικά συμπόσια. Επιπλέον, τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι γιατροί είχαν ενεργό συμμετοχή στη σύγχρονη προσέγγιση ουρολογικών θεμάτων, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση του υψηλού επιστημονικού επιπέδου του εν λόγω Συνεδρίου.
Την Παρασκευή 24/5/2024 ο συνιδρυτής της ANDROCLINIC κ. Βασίλειος Πρωτογέρου συμμετείχε στο Προεδρείο της ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 1: ΑΝΔΡΟΛΟΓΊΑ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΉ ΟΥΡΟΛΟΓΊΑ κατά την οποία ο κ. Κωνσταντίνος Μακαρούνης ανέπτυξε τη θέση του στο θέμα «Αποκατάσταση της κιρσοκήλης πριν από τεχνική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής: βελτιώνονται τα αποτελέσματα;».
Οι εργασίες της εκδήλωσης «43ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες» ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με τους ιατρούς της ANDROCLINIC να δίνουν για ακόμη μια φορά δυναμικά το «παρών» σε διεθνές συνέδριο υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος!