Συμμετοχή της ANDROCLINIC στα “ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2022”

Ο κύριος Βασίλης Πρωτογέρου Ουρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ανατομίας ΕΚΠΑ, Ανδρολογικό Ιατρείο Αττικού Νοσοκομείου, Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής Κλινικής Metropolitan General και συνιδρυτής της AndroClinic Athens, συμμετείχε στην 5η επιστημονική εκδήλωση του Ι.Π.Π.Ο.Σ. με τίτλο «ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2022: Απαντήσεις σε καθημερινά κλινικά προβλήματα».

Το επιστημονικό συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό στον χώρο της Ουρολογίας, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, με φυσική παρουσία και διαδικτυακή συμμετοχή, στη Σύρο στο ξενοδοχείο Dolphin Bay, από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Πρωτογέρου ανέπτυξε τη θέση του στο θέμα “Υπάρχει θέση για μη επεμβατική θεραπεία της σταθερής νόσου Peyronie;” στο πλαίσιο της συνεδρίας “ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ: ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ”.

Η 5η επιστημονική εκδήλωση του Ι.Π.Π.Ο.Σ – στην οποία συμμετείχαν έγκριτοι ομιλητές με σημαντική κλινική εμπειρία στο αντικείμενό τους – αποτέλεσε βήμα παρουσίασης των νέων επιστημονικών δεδομένων αλλά και διαδραστικής συμμετοχής των συνέδρων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ασθενών υπό το φως των νέων επιστημονικών δεδομένων.

Το συνέδριο “ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ 2022” ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία προσφέροντας  γόνιμα συμπεράσματα στην επιστημονική κοινότητα της Ουρολογίας.