ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

2103387393-4
helpdesk@androclinic.gr
Βαλαωρίτου 4, Αθήνα 10671

Στυτική Δυσλειτουργία: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Ο σύγχρονος άνδρας είναι δραστήριος και δημιουργικός  και οι βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης έχουν ανεβάσει το ηλικιακό όριο που κάποιος θεωρείται ηλικιωμένος. Έτσι, όπως είναι αυτονόητο ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας να συνεχίσει να είναι ενεργός επαγγελματικά και κοινωνικά, αντίστοιχες απαιτήσεις υπάρχουν, κυρίως από τον ίδιο, να είναι ενεργός σεξουαλικά. Από την άλλη μεριά, ένας μεγάλος αριθμός νέων ανδρών εμφανίζουν στυτική δυσλειτουργία. Παρόλο που τα αίτια σε κάθε ηλικιακή ομάδα είναι διαφορετικά το ζητούμενο είναι ένα: καλή στυτική λειτουργία για μια υγιή σεξουαλική ζωή.

Androclinic: Τι κάνουμε για την στυτική δυσλειτουργία

Η Androclinic ασχολείται με τη διερεύνηση και τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στύσης στον σύγχρονο άνδρα: οι ειδικά εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι ιατροί της Androclinic ασχολούνται με την αιτιολογική διάγνωση της στυτικής δυσλειτουργίας και με τη χρήση ειδικών εξετάσεων μελετούν τα προβλήματα της στύσης για να εξακριβώσουν αν αυτή είναι ψυχολογικής αιτιολογίας ή αν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα.

Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας: Η σημασία της κατάλληλης θεραπείας

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων στύσης είναι το επόμενο βήμα που ακολουθεί τη διάγνωση. Οι σύγχρονες θεραπείες είναι πολλές και αυτό που είναι το σημαντικό είναι να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη θεραπεία στον κατάλληλο ασθενή και η χρήση τους ξεχωριστά ή συνδυαστικά είναι δύσκολο να μην επαναφέρουν τη στυτική λειτουργία στον άνδρα.

Στυτική δυσλειτουργία και βλαστοκύτταρα

Η Androclinic πέρα από τις κλασσικές θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία όπως τα γνωστά από του στόματος φάρμακα, τις ενδοπεϊκές ενέσεις, τα κρουστικά κύματα και τις πεϊκές προθέσεις έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα καθώς οι ιατροί της πραγματοποιούν πρωτοποριακές έρευνες σε διεθνές επίπεδο με μέχρι τώρα πολύ σημαντικά αποτελέσματα: την εφαρμογή βλαστικών κυττάρων για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Η μέθοδος αυτή είναι μια εντυπωσιακή πολλά υποσχόμενη θεραπεία που σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των επιστημόνων που ασχολούνται με τη στυτική δυσλειτουργία.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της μεθόδου αυτής ήδη έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια και δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και η  βελτίωση της στύσης που εμφανίζουν οι έλληνες ασθενείς και είναι αντίστοιχη αυτών που οι διεθνείς μελέτες αναφέρουν.

Θέματα