Ο κ. Βασίλης Πρωτογέρου της ANDROCLINIC στο συνέδριο «The ART of A.R.T.»

Ο συνιδρυτής της ANDROCLINIC κύριος Βασίλης Πρωτογέρου, πρόσφατα συμμετείχε στο συνέδριο με τίτλο «Η Ανδρολογία στην Τέχνη της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: The ART of A.R.T.».  


Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΜΟΝΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην οποία ο κύριος Πρωτογέρου έλαβε χώρα στις 7 και 8 Ιουλίου 2023 στη ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


Ο Καθηγητής ΕΚΠΑ, Ανδρολογικό Ιατρείο Αττικού Νοσοκομείου, Διευθυντής Ε’ Ουρολογικής Κλινικής Metropolitan General Athens και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ανδρολογικής εταιρείας κύριος Βασίλης Πρωτογέρου, συμμετείχε στην υλοποίηση του Επιστημονικού Προγράμματος, ως Πρόεδρος στη Θεματική Ενότητα με τίτλο «ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ».


Στην υψηλού επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος ημερίδα που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να εκφράσουν τις ιδέες τους και να ανταλλάξουν γόνιμες απόψεις που αφορούν στον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.