ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

2103387393-4
[email protected]
Βαλαωρίτου 4, Αθήνα 10671

Βλαστοκύτταρα / Stem Cells

Η επόμενη μεγάλη επανάσταση στην αντιμετώπιση της Στυτικής Δυσλειτουργίας ίσως έρθει από τη χρήση βλαστοκυττάρων!

Στυτική Δυσλειτουργία & Βλαστοκύτταρα

Η επόμενη μεγάλη επανάσταση στην αντιμετώπιση της Στυτικής Δυσλειτουργίας ίσως έρθει από τη χρήση βλαστοκυττάρων. Διεθνείς μελέτες αρχίζουν και δείχνουν πολύ θετικά αποτελέσματα από τη χρήση βλαστοκυττάρων στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας σε ασθενείς με διάφορα αίτια: από ασθενείς που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη μέχρι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε ριζική προστατεκτομή για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη.

Στην Ελλάδα οι ιατροί της Androclinic πραγματοποιούν μια μεγάλη τέτοια μελέτη σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία Αθηνών.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και η πλειοψηφία των ασθενών εμφάνισε από βελτίωση μέχρι και  πλήρη ίαση κι επαναφορά της στυτικής λειτουργίας  σε κανονικά επίπεδα χωρίς κανένα πλέον φάρμακο. Τα βλαστοκύτταρα για την αντιμετώπιση της Στυτικής Δυσλειτουργίας χρησιμοποιούνται με  ειδικό πρωτόκολλο, με αυστηρά καθορισμένες τεχνικές και διαδικασίες λήψης, επεξεργασίας και χορήγησης και συγκεκριμένη παρακολούθηση.

Η έρευνα των ιατρών της Androclinic είναι πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν ήδη γίνει οι πρώτες ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε συνέδρια και περιοδικά, όπου περιγράφονται τα αποτελέσματα και οι καινοτόμες τεχνικές μας.

Φαλλοπλαστική & Βλαστοκύτταρα

Μια από τις εφαρμογές των βλαστοκυττάρων στην ανδρολογία είναι στη φαλλοπλαστική, όσον αφορά στην πάχυνση του πέους. Οι παραδοσιακές τεχνικές πάχυνσης συνίστανται στη χρησιμοποίηση λίπους  το οποίο έμπαινε υποδόρια στο πέος και το διόγκωνε. Αυτή η τεχνική αν και πρόσφερε καλά αποτελέσματα ως προς το μέγεθος είχε δυσκολίες στη διάρκεια και την ομοιομορφία καθότι μέρους του λίπους στη συνέχεια απορροφούνταν και το τελικό αποτέλεσμα σιγά σιγά ήταν λιγότερο εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό ανεπτύχθησαν καινοτόμες τεχνικές κατά τις οποίες το λίπος ενισχύεται κι εμπλουτίζεται με βλαστοκύτταρα για να αποκτήσει σταθερότητα, ομοιομορφία και διάρκεια.

Απαραίτητο στην τεχνική αυτή είναι η τοποθέτηση scaffolds (ικριωμάτων) τα οποία τοποθετούνται κάτω από το δέρμα και χρησιμεύουν ως στήριγμα για να αναπτυχθούν τα βλαστοκύτταρα. Είναι από απολύτως ασφαλές υλικό, βιοδιασπώμενο, με πόρους κατάλληλης διαμέτρου για να επιτραπεί η ανάπτυξη νέου ιστού όσο το scaffold υποδομείται. Η τεχνική αυτή προσδίδει αξιοπιστία, διάρκεια, μεγαλύτερο μέγεθος και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι ιατροί της Androclinic είναι από τους λίγους διεθνώς που έχουν πρόσβαση και εμπειρία στα υλικά αυτά και τις σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής τους, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό τα καλύτερα αποτελέσματα στα χειρουργεία φαλλοπλαστικής.

Η έρευνα των ιατρών της Androclinic είναι πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν ήδη γίνει οι πρώτες ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε συνέδρια και περιοδικά, όπου περιγράφονται τα αποτελέσματα και οι καινοτόμες τεχνικές μας!

Βλαστοκύτταρα & Ανδρολογία

Τα βλαστοκύτταρα είναι πρόδρομα, αρχέγονα κύτταρα που παραμένουν σε αδράνεια μέσα στο σώμα μας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν όταν υπάρξει ανάγκη για να αντιμετωπίσουν και να αποκαταστήσουν βλάβες. Η χρήση τους εξαπλώνεται όλο και περισσότερο στην ιατρική ενώ στην ανδρολογία τα τελευταία χρόνια τα βήματα γίνονται με γρήγορο ρυθμό.

Ψάχνετε άμεση λύση στο πρόβλημά σας;

Γιατί να επιλέξετε την Androclinic

Γιατί οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο

Γιατί πέρα από τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους που ακολουθούμε, παρέχουμε απλές, χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά σας, που θα βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα ζωής σας

Γιατί όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στην κλινική μας

Η ομάδα μας

Βασίλης Πρωτογέρου

prwtogerou

Δημήτριος Μπορούσας

dimitrios borousas MD

Κωνσταντίνος Μακαρούνης

makarounis

Σταύρος I. Τυριτζής

tiritzis_small