Εξατομικευμενη & Αποτελεσματικη Αντιμετωπιση Στο Προβλημα Της Στυτικης Δυσλειτουργιας

Στην ανδρολογική κλινική Androclinic φτάνουμε στην αποτελεσματική επίλυση του προβλήματός σας μέσα από εξατομικευμένη προσέγγιση. Γιατί για εμάς Καλή Στυτική Λειτουργία = Υγιής Σεξουαλική Ζωή = Ποιοτική Ζωή!

Τι είναι η Στυτική Δυσλειτουργία;

Ως στυτική δυσλειτουργία ορίζεται η κατάσταση στην οποία ο άνδρας δεν μπορεί να βρεθεί σε στύση ή κι αν βρεθεί, δεν μπορεί να την διατηρήσει για να επιτευχθεί η σεξουαλική επαφή. Για να φτάσει σε σημείο ο γιατρός να διαγνώσει στυτική δυσλειτουργία, είναι σημαντικό η αδυναμία στύσης να μην εμφανίζεται ως μεμονωμένο περιστατικό, αλλά τα συμπτώματα να υπάρχουν για 3 μήνες τουλάχιστον.

Όπως είναι λογικό, η στυτική δυσλειτουργία είναι αλληλένδετη με την ηλικία. Κάτω των 40 ετών το πρόβλημα εκδηλώνεται σε 1 στους 20 άνδρες, ενώ σε ηλικίες γύρω στα 60 έτη προβλήματα έχουν 1 στους 5. Το ποσοστά αυξάνονται με δραματικό ρυθμό αν οι άνδρες έχουν διαβήτη ή αγγειακά προβλήματα.

Στυτική δυσλειτουργία & Ηλικία

Πείτε αντίο στα ταμπού. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε.

Δεν είστε ο μόνος άνδρας που εμφάνισε στυτική δυσλειτουργία στα 40 ή 50 ή και μικρότερη ηλικία! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεστε και να διστάζετε να επισκεφθείτε τον γιατρό σας, καθώς η καθυστέρηση μπορεί να μεγαλώσει το πρόβλημα και να επηρεάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σας.

Με την εύρεση της κατάλληλης θεραπείας, η ποιότητα της ζωής σας θα αλλάξει αμέσως. Μία ενεργή σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι δυνατή ακόμα και σε μεγάλες ηλικίες, γι’ αυτό και στην Androclinic η προσέγγιση κάθε περιστατικού είναι ολιστική και η αντιμετώπιση σχετίζεται με τα αίτια και όχι με το απλό σύμπτωμα. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή πρωτίστως ως άνθρωπο, κατανοώντας τις ανάγκες του και τον τρόπο ζωής του.

ΑΙΤΙΕΣ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί μια από τις συχνότερες διαταραχές του ανδρικού πληθυσμού με ποικίλα αίτια ψυχολογικής και σωματικής φύσεως.

Ποια τα οργανικά αίτια;

Στα οργανικά αίτια θα μπορούσαμε να κατονομάσουμε πολλές παθήσεις και καταστάσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την στυτική δυσλειτουργία. Τα πιο συχνά είναι οι διαταραχές ύπνου, η αθηροσκλήρωση, η υπέρταση, η υψηλή χοληστερόλη, ο διαβήτης, η παχυσαρκία, οι καρδιολογικές παθήσεις, η νόσος Peyronie, οι νευρικές βλάβες, κάποιος τραυματισμός στο πέος και η υπερπλασία προστάτη.

Lifestyle & Ψυχολογικά Αίτια – Τι ισχύει;

Τα τελευταία χρόνια το στρες (ψυχογενής) και οι ψυχολογικές διακυμάνσεις έχουν αντίκτυπο σε πολλές καταστάσεις υγείας. Μία από αυτές είναι και η σεξουαλική μας δραστηριότητα, με την στυτική δυσλειτουργία να κάνει συχνά την εμφάνισή της. Παράλληλα με το άγχος και το στρες, αρνητικά επιδρούν κυρίως η κατάχρηση αλκοόλ, το κάπνισμα, η χρήση ναρκωτικών, οι παρενέργειες φαρμάκων και η κατάθλιψη.

Δώστε τέλος στο πρόβλημά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ;

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων στύσης είναι το επόμενο βήμα που ακολουθεί τη διάγνωση. Οι σύγχρονες θεραπείες αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλές και η εφαρμογή τους -ξεχωριστά ή και συνδυαστικά- θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Φαρμακευτική Αγωγή

Στην Androclinic ως πρώτη θεραπευτική επιλογή ακολουθούμε την φαρμακευτική αγωγή. Η χρήση της είναι απολύτως ασφαλής και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική σε υψηλά ποσοστά.

Κρουστικά κύματα

Τα κρουστικά κύματα μπορούν να βελτιώσουν την στύση σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Η αποτελεσματικότητά τους έγκειται στο ότι θεραπεύουν την αιτία του προβλήματος και όχι το απλό σύμπτωμα.

Πεϊκές Ενέσεις

Οι ενδοπεϊκές ενέσεις είναι μια πολύ αποτελεσματική μορφή θεραπείας της στυτικής δυσλειτουργίας. Περιέχουν ουσίες που επιτυγχάνουν αγγειοδιαστολή, αύξηση της αιματώσεως και πρόκληση στύσης.

Πεϊκές Προθέσεις

Η πεϊκή πρόθεση είναι η χειρουργική και αποτελεσματική λύση για τους ασθενείς με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας που δεν αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά με κάποια από τις άλλες θεραπείες.

Μαζί θα βρούμε την θεραπεία που θα σας ανακουφίσει.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ANDROCLINIC

Γιατί οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο

  Γιατί απασχολούμε μια μεγάλη ομάδα από εξειδικευμένους ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

  Γιατί στοχεύουμε εξαρχής στην αποτελεσματική και ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας

  Γιατί εφαρμόζουμε με απόλυτη επιτυχία τη νέα, σύγχρονη & πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας με κρουστικά κύματα

  Γιατί είμαστε από τους λίγους που πραγματοποιούν την πρωτοποριακή -σε παγκόσμιο επίπεδο- έρευνα θεραπείας

  Γιατί όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στην κλινική μας

Η ομαδα μας

Βασίλης Πρωτογέρου

Δημήτριος Μπορούσας

Κωνσταντίνος Μακαρούνης