Ρυτιδες Μετωπου

Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη μέθοδο αισθητικής παγκοσμίως που δρα στοχευμένα στο «πόδι της χήνας» και στις ρυτίδες έκφρασης του μετώπου.

Η θεραπεία ρυτίδων με Dysport δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη μέθοδο αισθητικής παγκοσμίως που δρα στοχευμένα στο «πόδι της χήνας» και στις ρυτίδες έκφρασης του μετώπου. Ο αυχένας (λαιμός) επίσης βελτιώνεται αν υπάρχουν μπάντες μυός ή ελαφρές ρυτίδες.

Η θεραπεία αυτή μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει την υπεριδρωσία σε επίμαχα σημεία όπως είναι οι μασχάλες, οι παλάμες και τα πέλματα.

Ανανεώστε το πρόσωπό σας! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Διαδικασία εν συντομία

Πρόκειται για μία θεραπεία μη επεμβατικής αισθητικής. Τα στοιχεία του μείγματος (βοτουλινική τοξίνη) εισάγονται υποδόρια με πολύ λεπτή βελόνα. Αν είναι ανάγκη, το δέρμα αναισθητοποιείται σε μικρό βαθμό, με σκοπό μία πλήρως ανεκτή θεραπεία από τον ασθενή.

Μετά την εφαρμογή, ο ασθενής ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρού, κάνει κάποιες κινήσεις προκειμένου να φτάσει το υλικό στους μύς. Η δράση του υλικού ξεκινάει σε 1-2 περίπου 24ωρα. Σε ένα δεκαήμερο μπορείτε να απολαύσετε τα αποτελέσματα, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν 4-5 ή και σπάνια 6 μήνες.

Αποθεραπεία

Μετά την εφαρμογή είναι λογικό να εμφανίζεται στην περιοχή ερυθρότητα, η οποία θα μείνει για λίγη μόνο ώρα. Πιθανότατα να εμφανιστούν λίγες μελανιές, που θα εξαφανιστούν γρήγορα. Αποφύγετε να γυμναστείτε έντονα ή να σκύψετε για τις επόμενες 3-4 ώρες, ώστε το φάρμακο να μην εισχωρήσει σε άλλες περιοχές. Επίσης αποφύγετε την πολλή ζέστη για το επόμενο δεκαήμερο (μπάνιο με καυτό νερό ή σάουνα ή χαμάμ ή σολάριουμ). Τέλος, απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο.

Χρόνος επιστροφής στην εργασία και κοινωνικοποίηση

Δεν χρειάζεται να λείψετε από την εργασία σας. Μπορείτε να εργαστείτε από την ίδια ημέρα της εφαρμογής, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού σας.

Επιστροφή στην άσκηση

Την ημέρα της εφαρμογής δεν πρέπει να γυμναστείτε (όπως παραπάνω για 3-4 ώρες). Από την επόμενη ημέρα επιστρέψτε στο ημερήσιο πρόγραμμα άσκησης, αλλά με ήπιους ρυθμούς για λίγες ημέρες.

Οδήγηση

Είστε σε θέση να οδηγήσετε άμεσα, μετά το πέρας της θεραπείας.

Τελικά Αποτελέσματα

Μέσα σε δύο ημέρες θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματά του με τελικό αποτέλεσμα σε 10-12 ημέρες. Το πολύ σε 14 ημέρες καλό θα ήταν να επιστρέψετε για έλεγχο και πιθανές μικροδιορθώσεις.

Πιθανές επιπλοκές

Πλέον, αποτελεί μία θεραπείας ρουτίνας για τους περισσότερους ασθενείς. Πιθανές επιπλοκές που μπορούν να συμβούν συνήθως είναι απόλυτα ανεκτές και περιλαμβάνουν μελανιές και οίδημα της περιοχής.

Βλεφαρόπτωση μπορεί να συμβεί αν η ένεση φτάσει λάθος στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από το άνω βλέφαρο. Επίσης μπορεί να υπάρξει μικρού βαθμού ασυμμετρία αν η ένεση επιδράσει διαφορετικά στις δύο πλευρές του προσώπου. Η τελευταία παρενέργεια μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Τέλος, υπάρχει περίπτωση ο ασθενής να εμφανίσει αλλεργική αντίδραση από το φάρμακο (σπάνιο).

Επισκεφθείτε την ANDROCLINIC για μια ολοκληρωμένη ανανέωση στο πρόσωπό σας. Η διαδικασία είναι σύντομη. Άμεση ανάρρωση από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ANDROCLINIC

Γιατί οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο

  Γιατί πέρα από τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους που ακολουθούμε, παρέχουμε απλές, χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά σας, που θα βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα ζωής σας

  Γιατί όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στην κλινική μας

Η ομαδα μας

Δημήτρης Λαουλάκος