ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

2103387393-4
[email protected]
Βαλαωρίτου 4, Αθήνα 10671

Λίφτινγκ Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα πολύ ωφέλιμο συστατικό για το δέρμα.

Τι είναι;

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα πολύ ωφέλιμο συστατικό για το δέρμα (είναι φυσικός πολυσακχαρίτης του δέρματος) και ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» της πλαστικής χειρουργικής για την αντιγήρανση, την ανάπλαση, το γέμισμα των ρυτίδων και την πλήρωση του αδειάσματος του δέρματος σε κάθε δύσκολη περιοχή του προσώπου. Οι πολλοί και διαφορετικοί τύποι που μπορεί να λάβει το υαλουρονικό οξύ, το καθιστούν ιδανικό ως προσωρινό ενέσιμο εμφύτευμα.

Ανανεώστε το πρόσωπό σας! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωρινά ενέσιμα

Στην χώρα μας χρησιμοποιείται με έγκριση CE & FDA ως ιατρικό προϊόν για χρήση χρονικά περιορισμένη. Τα ενέσιμα υαλουρονικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και διαρκούν 6-9 μήνες, των βαθύτερων γραμμών όπως οι ρινοχειλικές αύλακες και διαρκούν έως 12 μήνες, είτε για προσθήκη όγκου και διαρκούν έως 24 μήνες είτε ως συστατικά για βαθύτερη αντιγήρανση και διαρκούν μερικές εβδομάδες.

Η Διαδικασία Εν συντομία

Οι εγχύσεις Υαλουρονικού Οξέος γίνονται υποδόρια στο δέρμα είτε με πολύ λεπτές βελόνες είτε με ειδικές λεπτές κάννουλες και η εφαρμογή τους γίνεται αποκλειστικά στο ιατρείο. Η διάρκεια της παρέμβασης δεν υπερβαίνει τα 15-20 λεπτά και συνήθως χρησιμοποιείται τοπικό αναισθητικό.

Σημεία Εφαρμογής

Σχεδόν σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιούνται οι εγχύσεις Υαλουρονικού Οξέος. Έτσι λειαίνονται οι ρυτίδες στις ρινοπαρειακές – ρινοχειλικές αύλακες αλλά και στο μεσόφρυο. Γεμίζουν τα ζυγωματικά και οι κρόταφοι και βελτιώνονται οι μαυροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Όπου υπάρχουν ουλές ακμής, οι οποίες έχουν πλέον ατροφήσει επίσης βελτιώνονται με τη χρήση του Υαλουρονικού Οξέος. Η επανάληψη της θεραπείας πραγματοποιείται όταν ο ενδιαφερόμενος παρατηρεί αλλαγή στην όψη των περιοχών θεραπείας.

Διάρκεια της επέμβασης

Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 30 λεπτά. Την ώρα της εφαρμογής ο ασθενής νιώθει άνετα και ευχάριστα λόγω της χρήσης τοπικού αναισθητικού.

Αποθεραπεία

Με το πέρας της έγχυσης η περιοχή ίσως να είναι ελαφρώς ερυθρή και οιδηματώδης αλλά να υπάρχει και υπαισθησία. Αυτά θα υφεθούν τις επόμενες ώρες με τη χρήση μασάζ και παγοθεραπείας. Στις περιπτώσεις που εμφανίζονται εκχυμώσεις- μελανιές, θα εξαφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

Χρόνος ανάρρωσης

Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης ούτε στην κλινική, ούτε στο σπίτι. Καμία αλλαγή δεν απαιτείται στις συνήθειές σας. Έτσι κι αλλιώς επιτρέπεται να καλύψετε την περιοχή με make-up αυθημερόν.

Χρόνος επιστροφής στην άσκηση

Την ημέρα της θεραπείας, απαγορεύεται να ασκηθείτε έντονα ή να σκύψετε για πολλή ώρα και απότομα. Ο γιατρός θα σας ενημερώσει -ανάλογα με τον τύπο άσκησης- πότε μπορείτε να γυμναστείτε με ασφάλεια.

Οδήγηση

Δεν υπάρχει ιατρικός λόγος για αποφυγή οδήγησης. Εάν η τοπική αναισθησία σας ενοχλεί στα βλέφαρα, θυμηθείτε ότι και στην επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν σταματούμε την καθημερινότητά μας.

Τελικό αποτέλεσμα

Οι θεραπείες έγχυσης υαλουρονικού οξέος, δεν προβλέπουν άμεσα αποτελέσματα εντός ολίγων ωρών. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα διαμορφωθεί πλήρως μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Πιθανές Επιπλοκές Με Ενέσιμα Εμφυτεύματα

Η θεραπεία είναι δοκιμασμένη και επιτυχής, ακολουθώντας διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας. Στη συντριπτική πλειοψηφία, οι ασθενείς είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, χωρίς να εμφανίζονται επιπλοκές.

Αν δείτε ασυνήθιστα εξογκώματα ίσως χρειαστείτε αντίδοτο (υαλουρονιδάση) για να υφεθούν. Αν δείτε μικρή ασυμμετρία ίσως χρειάζεται περισσότερη ποσότητα κατά τοπους. Αυτό συμβαίνει γιατί ο σκελετός του προσώπου μας δεν είναι συμμετρικός. Χαρακτηριστικά, μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ποσότητα στη μία ή την άλλη πλευρά. Οι παραπάνω επιπλοκές εκμηδενίζονται αν απευθυνθείτε στον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό, ειδικευμένο στην τεχνική, με πείρα και ευχαριστημένους ασθενείς.

Επισκεφθείτε την ANDROCLINIC για μια ολοκληρωμένη ανανέωση στο πρόσωπό σας. Η διαδικασία διαρκεί μόνο 30 λεπτά, από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό!

Γιατί να επιλέξετε την Androclinic

Γιατί οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο

Γιατί πέρα από τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους που ακολουθούμε, παρέχουμε απλές, χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά σας, που θα βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα ζωής σας

Γιατί όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στην κλινική μας

Η ομάδα μας

Βασίλης Πρωτογέρου

prwtogerou

Δημήτριος Μπορούσας

dimitrios borousas MD

Κων/νος Μακαρούνης

makarounis

Σταύρος I. Τυριτζής

tiritzis_small

Άρης Στεροδήμας

ourteam