Κρουστικα Κυματα

Η πλέον σύγχρονη, πολλά υποσχόμενη και άκρως αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος της στυτικής δυσλειτουργίας! Στην Androclinic εφαρμόζουμε τη μέθοδο των κρουστικών κυμάτων σε άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία, με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Γίνετε και εσείς ένας από αυτούς, εμπιστευθείτε μας!

Τι είναι τα Κρουστικά Κύματα

Τα κρουστικά κύματα αποσκοπούν στη βελτίωση της λειτουργίας του ενδοθηλίου και την πρόκληση νεοαγγειογένεσης, επιτυγχάνοντας καλύτερη αιμάτωση του πέους και βελτιωμένη στυτική λειτουργία. Η θεραπεία εφαρμόζεται περισσότερο από 10 χρόνια, ακόμα και σε περιπτώσεις ισχαιμικής καρδιοπάθειας, σε μυοσκελετικές παθήσεις, στη νόσο Peyronie καθώς και σε άλλα πεδία.

Πολλές μελέτες έχουν γίνει για την αξιοπιστία της μεθόδου και ειδικά τα τελευταία χρόνια η εμπειρία μας έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Πρόσφατες μετααναλύσεις των μελετών αυτών απέδειξαν ότι όντως τα κρουστικά κύματα είναι μια πολλά υποσχόμενη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία.

Πολύ απλοποιημένα θα μπορούσαμε να ορίσουμε τα κρουστικά κύματα ως μια μορφή ενέργειας που συνοδεύεται από ήχο και με την μορφή κύματος ταξιδεύει μέσα στο σώμα μας κι αλληλεπιδρά με τους ιστούς.

Η πιο παλιά εφαρμογή της ήταν στη θραύση των λίθων, τη γνωστή λιθοτριψία, μια μέθοδο που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί για την απλότητα και την αποτελεσματικότητα της.

Αυτό που διαφοροποιεί την εφαρμογή τους στη Στυτική Δυσλειτουργία είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων. Η ενέργεια που μεταφέρουν είναι πολύ χαμηλότερης έντασης και η διέλευση τους από το σώμα έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ψάχνετε άμεση λύση στο πρόβλημά σας;

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ

Οι μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν πως η βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, που επιφέρουν τα κρουστικά κύματα, οφείλεται πιθανότατα στην αλληλεπίδραση του κρουστικού κύματος με τασεοϋποδοχείς (υποδοχείς που είναι ευαίσθητοι στις μεταβολές της πίεσης) στα κύτταρα του πέους και οι οποίοι με τη σειρά τους ενεργοποιούν μια σειρά από βιολογικές διαδικασίες.

Οι μέχρι τώρα έρευνες από την εφαρμογή των κρουστικών κυμάτων στους διάφορους ιστούς έχουν δείξει τα εξής: δημιουργία νέων αγγείων, αύξηση αγγειογενετικών παραγόντων μέσω υπερέκφρασης του mRNA, πολλαπλασιασμό των ενδοθηλιακών κυττάρων, αύξηση λείων μυϊκών ινών.

Ειδικά για το πέος σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζει η διαπιστωμένη αύξηση της συνθάσης του οξειδίου του αζώτου (eNOs), που είναι το βασικό ένζυμο παραγωγής του νευροδιαβιβαστή οξείδιο του αζώτου, ο οποίος και έχει καθοριστική σημασία στην στυτική λειτουργία.

Πείτε τέλος στην στυτική δυσλειτουργία ανώδυνα & αποτελεσματικά!

Με την επαναστατική θεραπεία των κρουστικών κυμάτων η στύση μέσα σε έναν μήνα αλλάζει ριζικά!

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ

Η εφαρμογή και πραγματοποίηση της θεραπείας με κρουστικά κύματα είναι πολύ απλή με μοναδικά αποτελέσματα, περίπου σαν να κάνει κάποιος υπερηχογράφημα. Η κεφαλή της συσκευής των κρουστικών κυμάτων τοποθετείται πάνω στο πέος και η εκπομπή των κρουστικών κυμάτων συνοδεύεται από έναν χαμηλό ήχο. Ο ασθενής δεν νιώθει τίποτα γιατί η θεραπεία είναι ανώδυνη. Η κεφαλή τοποθετείται σε διάφορα σημεία στο πέος, ώστε τα κρουστικά κύματα να το καλύψουν όλο. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας διαρκεί περίπου 30 λεπτά, δεν απαιτεί νάρκωση κι ο ασθενής με την ολοκλήρωση της μπορεί να αποχωρήσει από το ιατρείο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ρωτήστε μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΘΟΔΟΥ

Παρότι μπορούν να εφαρμοσθούν σε κάθε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας, η βασική τους ένδειξη είναι η αγγειακής αιτιολογίας στυτική δυσλειτουργία. Εντούτοις μελέτες έχουν αναφέρει κι επίδραση στη νευρική λειτουργία και για το λόγο αυτό έχουν μελετηθεί και σε ασθενείς μετά από ριζική προστατεκτομή. Είναι προφανές πως, όπως όλες οι θεραπείες, έτσι και τα κρουστικά κύματα δεν έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα σε κάθε ασθενή.

Πολλοί ασθενείς έχουν δει εντυπωσιακά αποτελέσματα με πλήρη θεραπεία της στυτικής τους δυσλειτουργίας, αλλά είναι προφανές πως ασθενείς με βαριές βλάβες και καταστροφή των σηραγγωδών σωμάτων του πέους δεν θα έχουν την ίδια βελτίωση.

Πείτε τέλος στην στυτική δυσλειτουργία ανώδυνα & αποτελεσματικά!

Με την επαναστατική θεραπεία των κρουστικών κυμάτων η στύση μέσα σε έναν μήνα αλλάζει ριζικά!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ANDROCLINIC

Γιατί οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο

  Γιατί απασχολούμε μια μεγάλη ομάδα από εξειδικευμένους ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

  Γιατί εστιάζουμε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος στύσης που έχετε, στοχεύοντας εξαρχής στη ρίζα της δυσλειτουργίας και όχι σε πιθανά συμπτώματα

  Γιατί εφαρμόζουμε με απόλυτη επιτυχία τη νέα, σύγχρονη & πρωτοποριακή μέθοδο αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας με κρουστικά κύματα

  Γιατί όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στην κλινική μας

  Προσιτή τιμή (κόστος) – Εξαιρετικά αποτελέσματα

Η ομαδα μας

Βασίλης Πρωτογέρου

Δημήτριος Μπορούσας

Κωνσταντίνος Μακαρούνης