ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

2103387393-4
helpdesk@androclinic.gr
Βαλαωρίτου 4, Αθήνα 10671

ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο κ. Β. Πρωτογέρου είναι Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος, Αν. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ανδρολογία στο Guy’s Hospital στο Λονδίνο δίπλα στο διάσημο ανδρολόγο David Ralph. Εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση όλων των Ανδρολογικών παθήσεων και παθήσεων του πέους καθώς και στην ανδρική υπογονιμότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΣ

Ο Δημήτριος Μπορούσας, είναι χειρουργός ουρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία.
Είναι Πλοίαρχος Ιατρός ε.α., και κάτοχος των Ευρωπαικών Boards Ουρολογίας. Ιδρυτικό μέλος της AndroClinic, Διευθυντής του Ανδρολογικού τμήματος στο Mediterraneo Hospital.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΣ I. ΤΥΡΙΤΖΗΣ

Ο κ. Σταύρος I. Τυριτζής είναι Χειρουργός-Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Επικ. Καθηγητής Ουρολογικής Ογκολογίας και Ρομποτικής-Department of Molecular Medicine and Surgery-Section of Urology-Karolinska University Hospital-Karolinska Institutet-Stockholm, Sweden, και Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε Περισσοτερα

ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο κ. Μακαρούνης είναι Ουρολόγος Ανδρολόγος με ειδικό ενδιαφέρον στη διερεύνηση και τη χειρουργική αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας και γενετήσιας λειτουργίας αλλά και στις παθήσεις του προστάτη και τη λιθίαση του ουροποιητικού. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Μάρκε Ιταλίας.

Διαβάστε Περισσοτερα