Ελεγχος Γονιμοτητας

Σε ορισμένες εξετάσεις είναι απαραίτητος ο γενετικός έλεγχος για αναζήτηση χρωμοσωμικών διαταραχών στο DNA του άνδρα ή και μεταλλάξεις που να σχετίζονται με την υπογονιμότητα.

Έλεγχος Γονιμότητας – Εισαγωγή

Όταν ενα ζευγάρι δε μπορεί να κάνει παιδιά, πρέπει να ελεγχθεί όχι μόνο η γυναίκα αλλά και ο άνδρας. Ο έλεγχος υπογονιμότητας ενός άνδρα περιλαμβάνει τόσο το ιστορικό που θα πάρει ο ειδικός ιατρός αλλά και ορισμένες άλλες βασικές εξετάσεις.

Έτσι ο ιατρός θα εξετάσει κλινικά τον άνδρα αναζητώντας ειδικά σημεία που μπορεί να υποδηλώνουν κάποια διαταραχή σχετιζόμενη με την υπογονιμότητα.

Δώστε τέλος στο πρόβλημά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος Γονιμότητας Με Υπερηχογραφικό Έλεγχο

Ο υπερηχογραφικός έλεγχος του ουροποιητικού αλλά και του γεννητικού συστήματος είναι πολύ σημαντικός. Ειδικά το τρίπλεξ οσχέου για την αναζήτηση κιρσοκήλης αλλά και για τη μελέτη της μορφολογίας των όρχεων, είναι μιά εξέταση που  προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες. Ειδικότερες υπερηχογραφικές εξετάσεις όπως το διορθικό υπερηχογράφημα μπορεί επίσης να απαιτηθούν.

Έλεγχος Γονιμότητας Με Αιματολογικές Εξετάσεις

Ειδικές αιματολογικές εξετάσεις που θα προσδιορίσουν το ορμονικό προφίλ είναι απαραίτητες για ανεύρεση πιθανής ορμονικής διαταραχής. Επίσης αν απαιτηθεί ορμονοθεραπεία συμβάλλουν στην επιλογή του είδους της ορμονοθεραπείας αλλά και στην παρακολούθηση της πορείας της θεραπείας.

Οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Σπερμοδιάγραμμα

Καθοριστικής σημασίας είναι το σπερμοδιάγραμμα. Παρόλο που είναι από τις παλαιότερες εξετάσεις που διαθέτουμε, είναι αυτό που θα μας βοηθήσει καθοριστικά στη διάγνωση αλλά και στη θεραπεία.

Σε ορισμένες εξετάσεις είναι απαραίτητος ο γενετικός έλεγχος για αναζήτηση χρωμοσωμικών διαταραχών στο DNA του άνδρα ή και μεταλλάξεις που να σχετίζονται με την υπογονιμότητα.

Περαιτέρω αναλύσεις σπέρματος για μικρόβια ή  και άλλες ουσίες μπορεί επίσης συχνά να χρειαστούν.

Ψάχνετε άμεση λύση στο πρόβλημά σας;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ANDROCLINIC

Γιατί οι γιατροί μας έχουν πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο

  Γιατί πέρα από τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους που ακολουθούμε, παρέχουμε απλές, χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά σας, που θα βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα ζωής σας

  Γιατί όλες οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στην κλινική μας

Η ομαδα μας

Βασίλης Πρωτογέρου

Δημήτριος Μπορούσας

Κωνσταντίνος Μακαρούνης